CONSTRUCTIE EN TECHNIEK

Tegenwoordig is het niet langer voldoende om klanten standaardmachines aan te bieden. De gebruiker verwacht terecht individuele en intelligente oplossingen. Onze ontwerp- en ontwikkelingsafdelingen concentreren zich op onze projecten om de beste economische en technologische oplossingen te bieden.


Door toepassing van de principes van lean productontwikkeling wordt de efficiëntie van de productontwikkelingsprocessen verbeterd. We hebben nauw geïntegreerde procedures om continu overbodige stappen in het productontwikkelingsproces te identificeren en te elimineren. De slanke constructie geeft enerzijds een aantrekkelijk uiterlijk en staat anderzijds garant voor functie, ergonomie, stijfheid, veerkracht en duurzaamheid.

Onder het hoofdaspect van consequente klantgerichtheid zien we onszelf als een competente en betrouwbare partner in de verschillende gebieden van de machine- en installatiebouw. Onze hoge flexibiliteit, gekoppeld aan intensieve communicatie met klanten en leveranciers, stelt ons in staat onze klanten intensief te ondersteunen met creatieve en onconventionele concepten.