OPPERVLAKTE ONTWERP

De oppervlaktekwaliteit speelt een zeer belangrijke rol in de algehele productkwaliteit. Omgaan met complexe materialen in agressieve omgevingen vereist verschillende oppervlakteafwerkingen.

In het ontwikkelingsproces wordt de basis voor het enthousiasme van de klant gelegd door het oppervlakontwerp: functionele en decoratieve eigenschappen moeten klanten fascineren en overtuigen. Het doel is permanente langdurige bescherming door de unieke en multifunctionele oppervlakteafwerking

Onze processpecialisten zorgen ervoor dat de componenten precies de coating krijgen die ze nog functioneler en duurzamer maakt en garanderen proceszekerheid en het voldoen aan hoge eisen.

Een groot aantal parameters moeten tijdens het afwerkingsproces met de grootste zorg worden bewaakt en gecontroleerd voor een onberispelijke coating. Vereisten voor een optimaal resultaat zijn gladde oppervlakken en het meest onberispelijke "voorwerk" dat mogelijk is bij het maken van de werkstukken. Dit omvat ook gladde randen, een schone lasnaad en een schoon materiaal vrij van holtes en andere insluitsels.

   Technologieën:

  • Hoogglans verzinken van laaggelegeerde staalsoorten
  • Elektrolytisch polijsten van roestvrij staal
  • kunststof coating
  • nano-afdichting
  • Chroom- en nikkelcoatings